Om Obscurum

Vi har tusindvis af gode bøger – og får hele tiden udvidet udvalget

Antikvariat Obscurum – Bøger & Bohave blev startet i sommeren 2016 af Pernille M. Boye Thulstrup med support fra ægtefællen Allan Boye Thulstrup.
Både Pernille og Allan er vilde med bøger. Så da et tidligere bogtrykkeri i centrum af Herning blev ledigt, var det et oplagt sted at åbne Hernings nye antikvarboghandel.

Navnet “Obscurum” (intetkøn, nominativ, ental) kommer af det latinske “Obscurus (maskulinum (“Obscura”, femininum))”, der kan oversættes med “mørkt”, “skyggefuldt”, “dystert”, “ukendt” eller “tildækket”/”indhyllet”. Det danske ord “Obskurt” bruges blandt andet som synonym for “besynderligt” eller “ukendt”.

Da hvert besøg i Obscurum forhåbentlig vil føre til en ny spændende opdagelse, passer navnet rigtig godt.
Eftersom Pernille samtidig har en forkærlighed for mørk træbejdse og lidt maskulin indretningsstil, har en uddannelse inden for bl.a. Klassisk Arkæologi med Romerriget på pensumlisten, og ikke er bange for, at tingene nogle gange bliver en smule besynderlige, synes navnet “Obscurum” at passe perfekt til butikken.

Forretningen

Antikvariat Obscurum har til huse på Fonnesbechsgade 7 i Herning (i baggården).

Betalingen i Obscurum foregår via kontant betaling, Mobile Pay eller med betalingskort.

I vores online-bogbutikker på findbogen.dk og bogtorvet.net kan der betales med Dankort/Visa-Dankort/Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro.

BANK

Sparekassen Thy
Reg. og konto: 9108 5130697

IBAN: DK4191080005130697
SWIFT/BIC: STHYDK21