Bæredygtigt novembermarked i Fonnesbechsgade

Så er det med at få kridtet hyggestøvlerne folkens!

Fredag den 18. og lørdag den 19. november 2022 slår Antikvariat Obscurum dørene op for et bæredygtigt novembermarked, der kommer til at ose langt væk af hygge – og måske også en lille smule af jul.

Vi får i disse dage fint besøg fra Ørnhøj, hvor Antik og Kuriosa ved Cecilia pakker lidt af den skønne butik sammen og giver herningenserne mulighed for at gøre en god handel.

Vi har inviteret vores søde nabo Silje fra &Lu til at vise os et udvalg af sit smukke håndplukkede secondhand tøj.

Så hvis du mangler et outfit til julefrokosten eller bare vil gå rundt og være en lækkermås til hverdag, skal du helt sikkert kaste dig over hendes bløde univers.

Hvad mangler vi så mere…?

Nå ja, et godt glas vin, så man kan holde varmen i den lange mørke vintertid!

Så derfor har Boheme Vin & Madbar også lovet at kigge forbi og give inspiration til, hvilke druer og vinhuse, som vi skal holde øje med lige nu – og måske man ligefrem også kan få styr på julevinen.

Sidst men ikke mindst, så bugner hylderne i antikvariatet selvfølgelig, som altid, med masser af bøger og unikt interiør, som bare venter på at finde nye gode hjem.

Så har du lyst til at gå juletiden bæredygtigt, klimavenligt og lokalt i møde – og måske finde et par personlige og unikke julegaver – så kom forbi Antikvariat Obscurum den 18.  og 19. november 2022. Åbent fra 11-16 begge dage.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *